Camp Schedule


CAMP SCHEDULE


Field Location

Keopualani Park (Field 4 & 5)

(Schedule & Grouping subject to changes)

 

July 1: Wednesday

3:30pm - Check in  (Girls & Boys 2008 - 2011)
4:00-6:00pm (2 hours) Group 1 Session

6:30pm - Check in  (Girls & Boys 2002-2007)
7:00-9:00pm  (2 hours) Group 2 Session

July 2: Thursday

3:30pm - Check in  (Girls & Boys 2008- 2011)
4:00-6:00pm (2 hours) Small Sided Games (run by college coaches)

6:30pm - Check in  (Girls & Boys 2002-2007)

7:00-9:00pm (2 hours) Small Sided Games (run by college coaches)


July 3: Friday
10:30am - Check in  (Girls & Boys 2008 - 2011)
11:00am - 1:00pm (2 hours) Group 1 Session


1:30pm - Check in (Girls & Boys 2002-2007)

2:00pm - 4:00pm  (2 hours) Group 2 Session
 

Showcase Invite Games July 3:

Girls Group 1 at 5:00pm

Boys Group 1 at  5:00pm

Girls Group 2 at  7:00pm

Boys Group 2 at 7:00pm